Jogosítvány nélkül, rossz rendszámmal szállította a lopott fát a szendrői férfi

Megosztás

A szendrői körzeti megbízottak a 27-es számú főúton egy olyan kocsit vontak ellenőrzés alá, aminek a forgalmi rendszáma egy másik autóra lett kiállítva, illetve a sofőr érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett, miközben a jármű csomagtere lopott tűzifával volt telepakolva.


A rendőrök február 12-én a délutáni órákban Szendrő határában vonták intézkedés alá azt a 20 éves sofőrt, akinek az ellenőrzése során megállapították, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik kocsira lett kiadva, illetve a férfit korábban eltiltották a vezetéstől, és vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Mindezek mellett a körzeti megbízottak a jármű csomagterében lopott tűzifát is találtak.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra előállított elkövetőt – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – a hatóság őrizetbe vette. A rendőrök az egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A körzeti megbízottak a falopás miatt pedig további szabálysértési feljelentéssel éltek.

Kapcsolódó cikkek